Szolgáltatásaink

TANÁCSADÁS

Ingyenes tanácsadással állunk minden érdeklődő rendelkezésére. Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket. Tanácsadó kollegánk segít az igényeknek legmegfelelőbb termék vagy egyedi megoldás kiválasztásában.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Az igények és lehetőségek pontosítása céljából helyszíni felmérésre is van lehetőség. A helyszíni adottságok megismerése alapvető fontosságú a megfelelő termék kiválasztásához, illetve a megrendelés után a termék telepítéséhez.

TERVEZÉS

Műszaki tervező kollegáink segítenek a kiválasztott termék környezetbe illesztésében. 3D-s látványtervek készítésével megmutatjuk, hogyan fog például kinézni a kocsibeálló vagy teraszfedés az Ön otthonában. Az egyedi méretre készített, egyedi igényekre testre-szabott építményeink esetén nem csak látványtervi, hanem statikai tervezés is megelőzi a kivitelezést.

HELYSZÍNI TELEPÍTÉS

Igény esetén vállaljuk a megrendelt előre gyártott termék szakszerű helyszíni telepítését. Továbbá szükség esetén gondoskodunk a kőműves – elsősorban betonozási – munkálatok elvégzéséről is.

HELYSZÍNI ÉPÍTÉS / KIVITELEZÉS

Az egyedi igényekre épített megoldásaink helyszíni munkavégzést igényelnek. A tervezési folyamatot követő előkészítés során megrendeljük és előkészítjük az alapanyagokat, majd kivitelező csapatunk megépíti az egyedi igényekre szabott építményt az adott helyszínen.

Copyright © 2023 - Deluxe Building Kft. - Minden jog fenntartva